SISEKUJUNDUS

hele või tume põrand

S 08.04.2007 14:56

Ise tahaks väga tumedat elutuppa, kuid kardan, et äkki visuaalselt teeb toa väiksemaks, samas ka kööki ja esikusse..jälle sama ja kas tume nö. ei tüüta mõne aja pärast ära, st. on liiga domineeriv,kellel on nii pos. kui neg. kogemusi palun jagage!

Tsiteeri

Krissi 09.04.2007 10:42

Ise otsustasin ka tumeda kasuks, loomulikult olene
eb, kui tume on tume. Tume põrand võib samamoodi ära tüütada kui hele, samas esimene loob hubasema keskkonna ja nii palju kui ma tuttavatel heledat olen näinud, siis väga palju hoolt nõuab see...iga sammuke jätab märgi. Kui seinad on heledamad ei tee ta elamist nii väiksemaks midagi.
Lase aga käia!
Jõudu;)

Tsiteeri

doris 09.04.2007 11:51

tumeda peal on iga tolmukübe nii hästi näha....

Tsiteeri

helen 11.04.2007 22:44

tume põrand mõjub heledate seinapindade puhul effektselt.mööbel ka heledama poolne,patjade jm aksessuaaridega saab anda veel aktsenti juurde.Diivanilaua puhul võiks kasutada ka klaasi,mis muudab miljööd õhulisemaks.

Edu ja ära karda kasutada seda,mida hing ihkab-tegutse sisetunde järgi,kuna see on see,mida ise tahad tulemuseks.

BriTaiis Design OÜ
www.arxinteriors.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.