SISEKUJUNDUS

Valgustusalane nõustamine

Kalju 13.07.2007 08:48

Kui Sul on probleeme valgustite valimisel või kogu valguslahenduse välja mõtlemisel, pöördu minu kui sõltumatu eksperdi poole. Meeleldi abistan ka sisekujundajaid. Kuna, ma ei esinda ühtegi valgustifirmat, siis ei ole mul eelistusi, kelle tooteid pakkuda. Nii saad kõige objektiivsema hinnangu/soovituse. Vajaduse korral teen ka valgustatuse arvutusi ja valgustiheduse kontrollmõõtmisi. Tasu küsin tunnitasu alusel. Minuga saad ühendust aadressil: kalju.timuska@mail.ee

Tsiteeri

peeter 16.07.2007 23:00

Aga kus asud või kus sind näha saab, et nõu küsida

Tsiteeri

Kalju 29.07.2007 18:55

Vabandust. Olin puhkusel ja arvutist eemal.
Minuga saab ühendust maili teel või telefonil 5092213. Vajadusel tulen ise kohale.

Tsiteeri

Liis 08.08.2007 23:24

Aga kui mul on vaja mingi terve maja lambid valida, kas siis ka aitad?

Tsiteeri

Mark 05.09.2007 13:42

Liis kirjutas:
Aga kui mul on vaja mingi terve maja lambid valida, kas siis ka aitad?


Kui vajad maja täit valgusteid siis saan aidata!
tutvuda saad lähemalt http://aglaia.norn.ee

Tsiteeri

Kalju 11.09.2007 17:41

Ka siis, kui on vaja terve maja valgusteid, leiame koos lahenduse. Peaasi, kui on endal ettekujutus, mida oleks vaja. Aga kui seda ise ei tea, no siis arutame koos ja leiame ikka lahenduse.

Tsiteeri

Kalju 25.10.2007 21:56

Suur valik valgusteid ja valgusalaseid kogemusi ootab Sind. Vaata http://www.valgusekspert.ee ja http://www.peeglike.info Ent see pole veel kaugeltki kõik. Meie valik on suur. Helista (5092213). Või saada mail.

Tsiteeri

pole päris nõus 04.12.2007 10:00

Muidugi ilma valguseta ei ole ka sisekujundust ning seepärast on kõik sisekujundajad saanud vastavat õpetust.
Reklaamitud valguseksperdi tooted on rohkem büroodele ja äridele.
Ei tohiks unustada, et peale põhifunksiooni ehk valgustamise on valgustil sisekujunduses ka kui DISAINIELEMENT.Tihtipeale on just valgusti see, mis paneb nn i-le täpi peale. Parem on ikka projekti võtta terviklikult ning sobitada valgustid ka miljööga ehk siis teha koos sisekujudusprojektiga.

Tsiteeri

Kalju 04.12.2007 12:15

Lugupeetav "Polepärisnõus", kaunist jõuluaega Sulle. Ilmselt ei ole me töö käigus kohtunud, sest muidu poleks sellist kommentaari. Loomulikult tuleb kogu kujundust vaadata tervikuna. Seepärast töötangi ma tihtilugu koos sisearhitektidega, kes näevad lahendust terviklikult. Ent mitte iga omakodulooja ei jaksa palgata disainerit (ja mõni ei tahagi võõrast inimest oma majja toimetama). Aga head valguslahendust välja mõtelda on kogemusteta inimesel tõesti raskevõitu. Siis saangi mina (või ka mõni teine spets) abiks olla. Aga valgustivalik on meil tohutu suur. Nii et ei maksa ehmatada, kui koduleheküljelt vaid enam büroo valgustid vastu vaatavad.

Tsiteeri

Mark 04.12.2007 22:22

Rahulikke saabuvaid Jõulupühi!

Valgus annab ruumile kujundid, rõhutab mehhaanilisi vorme ning hingestab kodu! Väga olulised komponendid:" varjud" - saavad oma kindla koha ilusas ja arukas värvilahenduses!

Me kõik soovime oma klientidele parimaid ja originaalsemaid lahendusi nii büroodesse kui ka kodudesse!

Nii-siis pean nõustuma Kalju arvamustega, ja samuti "pole päris nõus" skeptitsismiga!

Mina piirdun eelkõige valgustite valikuga kodudesse: [url] http://aglaia.norn.ee [/url] , baaridesse ja klubidesse ning olen rõõmus, kui keegi hoolitseb ka töö- ja õppekeskkonna eest, kus me kolmandiku oma töisest päevast veedame!

Jõudu ja edu, head ja paremat!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.