SISEKUJUNDUS

Kuidas paigaldatakse fototapeeti?

Indra 17.02.2009 20:36

Küsimus pealkirjas. Kuidas paigaldada fototapeeti?
Ostsime fototapeedi, mõõdus 80cm*200cm. Hakkasime seina panema ja ... rikkusime ühesõnaga tapeedi ära. Asjal peab olema mingi konks. Netist esmase otsinguga ei leidnud.
Tapeet kiskus kuidagi laiguliseks ja ei jäänud kaugeltki ühtlane, rääkimata sellest kuidas see seina jäi- voldid tulid sisse ka parima silumise juures ja need kerged kortsud ei tulnud ka seinalt eemaldades enam pildist välja. Ühesõnaga nägi see väga räsitud välja.

Andke nõu. Tapeet muidugi tuleb nüüd uus osta nagunii. :(

Tsiteeri

Kristjan 07.09.2009 13:24

ai kui paha mure...

Soovitan ühendust võtta pildistuudio-ga. Neil on seal tapeet 500 kr/ruut ja saad oma pildist printida. Pakuvad ka paigaldusteenust. Fototapeedi paigaldamiseks on nõks see, et tuleb liim seina panna, mitte tapeedile.
Tuleks seda teha 50-50 ehk kõigepealt ülemine pool, paned tapeedi külge ja siis alumine pool liimiseks ja tapeet külge:)

Edu.

Ahjaa link ka www.pildistuudio.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.