SISEKUJUNDUS

JÕULUREISID IKEASSE

Marek 10.11.2014 12:25

Tere,

On võimalik broneerida reis iga eestlase unistuste mööblipoodi IKEA. Reisi idee seisneb selles, et on võimalik endale broneerida ukses ukseni reis IKEASSE. Uksest ukseni tähenab seda, et kokkulepitud ajal võtab sind koduukse eest peale väikebuss, millega on võimalik sõita Soome mööblipoodi, seal vajalik kaup välja valida, laadida see sinule transporti osutavasse väikebussi ja hiljem õhtul see kaup, juba oma koduukse ees, endale sobivasse asukohta, maha laadida.
Reisi hind sõltub reisijate arvust. Minimaalne reisijate arv on 2 inimest ja maksimaalne 4 inimest. Kui reisijaid on 2 on reisi hinnaks 100 EUR/inimene, kui 3 siis 80 EUR/inimene ja kui 4 siis 70 EUR/inimene.

Rohkema info saamiseks võib kirjutada meiliaadressile mtrekspert@gmail.com.

Tsiteeri

Marek 17.11.2014 09:04

Broneeringuid on võimalik teha veel kuni novembri lõpuni. Kiirustage!!!

Tsiteeri

namu sandarumas 05.03.2024 12:12

Kodu lekketest on kasulik tööriist, mis aitab tuvastada ehituslikke probleeme või puudusi kodus või korteris. See test hõlmab tavaliselt erinevaid elemente, nagu elektri, vee, küttesüsteemide, seinte, katuste, akende ja uste seisukord. Selle testi sooritades saate ülevaate võimalikest remondi- või täiustustest, mida tuleks teha oma kodu turvalisuse parandamiseks või suurendamiseks. See on suurepärane võimalus hoida oma kodu pikka aega mugavana, turvalisena ja tõhusana. https://namusandarumas.lt/paslaugos/sandarumo-testas/

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.