VABATEEMA

Boilerid

Olev 01.04.2007 13:30

Tere!
Soojavee boileriga kerge müstika. Vee allikaks on asumisisene puurkaev (50 elamut). Boiler aeg - ajalt vilistab, jääb mulje, et hääl tuleb surveklapist. Miks? Kas see võib olla seotud klapi tootja firmaga, või käituvad kõik ühte moodi? Pool aastat tagasi oli kõik vait ja vagune. Veelgi kummalisem: boiler võtab aeg - ajalt vett juurde väikestes kogustes, kuigi väljuv kraan on kinni keeratud. Surveklapist vett välja ei tule. Kui boileri sisend kinni keerata, siis veemõõtja seisab paigal. Seega enne boilerit trassis leket ei saa olla. Kui keeran lahti, hakkab näitama, et vesi läheb justkui boilerisse, ka siis, kui boileri väljund on kinni.

Ootan arvamusi ja oletusi, äkki tuleb mõnele midagi tuttavat!

Tsiteeri

Piim 09.04.2007 23:12

Õhk on trassis sees ja lekib kuskilt sealt kus sa ei ole veel näinud lihtsalt.Õhk mullitab välja ja asemele tuleb vesi.Järgmise kasutuse ajal hakkab ring jälle peale.Küsi naabritelt ja mitte ainult nendelt kes kohe kõrval krundil elavad,kas nel ka midagi selliset on nagu sul.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.