VABATEEMA

köögimööbli tellimine

KÄTU 24.04.2007 13:30

Seisan ka valiku ees, kust tellida köögimööblit- mis hea ja ka hind sõbralik. Kas ehk oskate nõu anda?Meil väike köök, 7 ruutu, alumine rida peamiselt kodumasinad. Asju oleks ka kuskile vaja panna.

Tsiteeri

Mai 25.04.2007 08:32

siin üks võimalus http://www.soodnekook.ee/

Tsiteeri

kräsu 12.05.2007 14:19

Tellisin Sandoresest, väga rahul. Tegin oma joonistuse, et mida ja umbes ning siis koos vaatasime ja otsustasime, et mis kuidas kõige parem. Väga hea paigaldus - abivalmid ja toredad inimesed. Ka firma tegevjuht on kõigi töödega kursis ning suhtleb otse tellijaga. Väga rahul!

Tsiteeri

Hiireke 14.05.2007 19:45

Esmalt laadisin saksa köögikujund.progr: kitchenplanner.alno.de
Sellega tegin oma köögi valmis, siis oma joonise ja mõõtmetega Aldeerasse, Haapsalus. Valmis köök sobis ideaalselt, s.t. et poes oli täielik vastastikune mõistmine, olen ülimalt rahul! Soovitan proovida sellist varianti, sellega saab täielikult hakkama!

Tsiteeri

to hiireke 17.05.2007 09:29

kas see programm on tasuline?

Tsiteeri

kräsu 17.05.2007 10:18

see on tasuta programm

Tsiteeri

kasutaja 08.06.2007 10:39

Camilla Köögid on hea disaini, kliendisõbraliku teeninduse ja huvitavate köögilahenduste pakkuja. Tasub läbi astuda nende salongist Pärnu mnt.107/109 ( end.Magdaleena Haigla vastas ) või uurida kodulehte www.camilla.ee

Tsiteeri

Marit 25.03.2008 18:28

Soovitan soojalt!

OÜ MÖÖBLIMEES
on noor ettevõte, kelle põhitegevuseks on eritellimuse järgi valmistatava köögimööbli projekteerimine, tootmine ja paigaldamine, samuti vannitoamööbli valmistamine, liuguksed, kapid, riiulid, lamminaatparkett, kontorimööbel, trepiastmete ja käsipuude paigaldus, eritellimusmööbel, moodul-vaheseinad, rippuksed, restoraanide sisustamine,hotelli sisustus jne.
Olenemata sellest, kui väiksed või suured on Teie toad, on sinna kindlasti võimalik mööblit planeerida ja paigutada nii, et see oleks mugav, funktsionaalne ja trendikas.
Pakume igakülgset abi mööbli kujundamisel ning nõustame materjalide ja värvitoonide valimisel.
Ettevõtte eesmärgiks on valmistada just kliendi soovidele, võimalustele ja maitsele vastav mööbel.
Kindlasti küsite, et miks peaks Teie olema huvitatud meie firmast!

Meie eelised oleksid:
1. professionaalne ja kvaliteetne töö
2. täpsus ja korrektsus
3. kiirus
4. paindlikkus
5. kliendisõbralikkus.
6. lühikesed tarneajad.
7. soodsad hinnad.

Meie koostööpartnerid on:
Tarrest Ehitus; Thulema; Standart; Habecco; Sunorek; AS Münt; Põldmaa Kaubandus OÜ; Rootsi Köögid OÜ, Auramark OÜ jne.

OÜ Mööblimees
Üllar ja Urmo Laaneots
Tel.53 60136 või 58 180 743
oumooblimees@hot.ee
ou.mooblimees@hotmail.com

Tsiteeri

Nordsellers 28.03.2008 15:18

Hea köögi saab tellida Maakri tn.x Tallinnas Nordsellesi salongist. Lihtne ilus ja väga hea kvaliteediga!

Tsiteeri

Mait 28.03.2008 18:32

to-Nordsellers
lihtne teie mööbli kohta on tõesti õigesti kirjutadud, kuid teadja naise silm ei otsi lihtsust vaid just stiili ja erinevust teistest.
Mida tean ka omast kogemusest öelda teie kohta, kuigi usun et teil kliente palju ja ega tee teie firmale halba reklaami vaid see mis te pakkusite ei ole minu maitse.

Tsiteeri

Kertu 08.09.2014 14:30

Meie köögimööbel sai tellitud tuttava soovitusel firmast Hene http://hene.ee/. Hakkasime nendega koostööd tegema juba oma maja siseviimistluse alguses, et saaks kõik vajalikud juhtmed ja torud õigesse kohta ning mis peamine, et ka peitu. Tihtipeale on netis näha pilte, kus pliidi kubu toru on veetud mitte just väga ilusasti mööda seina või lage.
Seepärast ongi oluline kaasata oma mööbli valmistaja juba kohe alguses ehituse protsessi, et selliseid asju vältida ja ilmselt läheb mööbli valmistamine ka siis ladusamalt ning saate lasta teha endale just sellised köögid nagu soovite, mitte ei pea tegema kööke seinakohtaktide ja veetorude järgi.

Tsiteeri

Barbt 18.03.2021 13:39

Proovige siin tellida https://yourroom.ee/

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.