VABATEEMA

Millega kirjutada tasside peale?

Hei!

Oskab keegi öelda, kus müüakse sellist pliiatsit/markerit, millega oleks võimalik kirjutada keraamiliste tasside/nõude peale, mis kannataks kuumust ega kuluks maha.. samaoodi olen ma kuulnud pliiatsist, millega on võimalik kirjutada küünaldele.. Oskab keegi soovitada poodi kuskohast otsida selliseid vahvaid pliiatseid?:)

Tsiteeri

lu 03.12.2007 15:15

Vunderi kunstitarvete poest (Pirni tn) saab erinavaid pliiatseid, vist ca 300 kraadi (kui ma nüüd õigesti mäletan) tahab see küpsetamist, täiesti kulumiskindel ei ole, aga siiski üsnagi. Portselanile on paremaid variante, selle kohta võib küsida ka ARSi majast Pärnu mnt-l, kus nad kritseldatud tasse jms põletavad (4.-5. korrus vist), vildikaid selleks saab ikkagi Pirni tänavalt nt. Nõudepesumasinas ei tohiks pesta.
Küünalde kohta ei tea mid, aga võid jällegi Vunderist küsida. Vanasti Tähekeses õpetati, et tilguta üht värvi küünalt teist värvi küünla peale.. :)

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.