VABATEEMA

Tumedad vineerlaed

ursula 08.04.2008 13:01

Hei! Mul selline mure, on majas aastaid tagasi lakitud vineerlaed. Toad küllaltki madalad, ei tahaks uut lage panna. Kas oleks sellist lage,mis nüüd juba üpris tume, millegiga heledaks saada. Pesemisest ei olnud erilist abi.

Tsiteeri

saveks 09.05.2008 16:35

Pleekinud lakki ja vineeri niisama lihtsalt heledaks ei saa. Selleks tuleb ikkagi lagi ära võtta ning kõik vineertahvlid ükshaaval ära puhastada ja uuesti lakkida (nüüd juba sellise lakiga, mis ajale paremini vastu peab ;) Kui huvi on siis saame selle tegevuse juures aidata.
Asjal on mõtet siis kui materjalina kasutatud vineer on ajaloolise või kunstilise või mingi muu suure väärtusega.
Kui soovite soodsat lahendust siis soovitame vahetada vanad vineertahvlid uute vastu, mis on hinna poolest märksa soodsam kui vanade vineertahvlite puhastamine :)

Tsiteeri

ursula 12.05.2008 09:50

Tänan!! Vahetamine tundub olevat tõesti kõige õigem ja vast ka lihtsam tegu.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.