VABATEEMA

Vanni taastamine

Elois 15.01.2009 16:26

Kui 6 aastat tagasi on vana malmvann üle emailitud ja nüüdseks see koorub eri kohtades ning ka vannipõhi on juba inetu, siis kas on võimalik vanni uuesti emailida? Kuidas eemaldada vana emaili või tasandada koorunud kohti? Akrüülvanni paigaldust esialgu ei soovi. Mis juhtub, kui vann seespoolt üleni katta hoopis pisikeste plaatidega?

Tsiteeri

Ehitus1000 15.12.2009 00:38

Muidugi võib uuendada vanni ilma, et teda oleks vaja eemaldada- "Emailiga vanni katmis" meetodil. Aga kas see meetod annab usaldusväärse kvaliteedi ning hea tulemuse pinnale?!? Selgub, et mitte alati! Vannil ei ole endist läikivust, ei ole ta ka igavene ja ise emaili kuuluvad koostisained on väga kahjulikud inimese nahale.Mina TEILE EMAILIMIST EI SOOVITAKS!
On veel siiski üks uus võimalus saada vanast vannist uus, täiuslik akrüül kate vannile! Uus- Lääne tehnoloogia võimaldab vanast vannist saada uue ja vastupidava, ning sama ilusa vanni nagu poelettidel on uued akrüülvannid.
Vanni võib kasutada juba ühe päeva möödudes. Peale vulkaniseerimist on vannil väga hea vastupidavus hõõrumisele, pesuainetele ja kriimustustele. Akrüüli paigaldus koos vanni puhastus ja eeltöödega võtab aega 3-4 tundi. Püsivus hõlmab vähemalt 15-20 aastat.
Sanitaarsel akrüülil mis on spetsiaalselt välja töödeldud, ja tal on mitmeid häid funktsioone;
- väga hügieeniline, (sellel pinnal on ebasoodsad tingimused bakterite tekkeks ja paljunemiseks ).
- tänu painduvale struktuurile muutub vann vastupidavaks löökidele ning vanni ei teki pragusid ega eemaldu tükke.
- akrüül omab veel soojusisolatsioonseid omadusi ning tänu sellele jahtub vesi vannis 1 kraadi 30 minuti jooksul, mis tähendab, et vesi jahtub akrüüliga kaetud vannis 6 korda aeglasemalt kui tavalises malm vannis.
- sanuti on selle vanni hooldamine väga lihtne- ainult loputada regulaarselt sooja seebiveega või mõne muu neutraalse pesuvahendiga. Ning ei reageeri akrüül kodutehnika värvidega ,tõrjub eemale mustust, ei ima endasse roostet. Minimaalne vastupidavus- 20 aastat.
- akrüüli on võimalik toonida ja see tähendab, et pea aegu igat Teile sobivat värvitooni on võimalik ka kasutada vanni akrüülimisel.
PS! Lisaks kõigile nendele omadustele on tehtud tervisehoiuministeeriumi poolt veel Venemaal katsed milles selgus - akrüülil (millest eelpool juttu oli)on nõuetekohane keskonnasõbralik sertifikaat!

KUI PAKUB HUVI SIISINFOT SAAB tel:58416231
http://le.at.ua
PS! Vanem juba emailitud vanni on juba raskem uuest töödelda.Ja mitte mingil juhul ärgr proovige oma malm vanni vahetada akrüül vanni vastu.

Tsiteeri

Veiko 09.07.2012 13:56

Tere,
soov on vana vann korda saada. Kas tulete näiteks kohalpeale ja vaatate üle mis teha annab? Vann asub Tallinnas Õismäel Järveotsa teel.

Tsiteeri

angelina 23.01.2013 15:30

tervist,
kas te toote ainult akruuliga voi emaliga ka?ja kui palju on akruul ja emal?
tanan

Tsiteeri

triops 15.06.2014 22:19

Tere,
palun andke teada, kas teostate veel vannide akrüülimist, kas on voimalik kuskil näha akrüüliga taastatud vanni.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.