VABATEEMA

Lae pahteldus ja värvimine, kas tõesti?!!

külaline 20.04.2009 16:01

Tere,
kuulsin oma üllatuseks, et kui on kips laes ja sinna soov siis pahtel+värv peale lasta panna... panevad maalrid mingi võrgu selle kõige alla, et vältida paragude tekkimist?! Kas see vastab tõele?
Küsin, kuna olen praeguseks peale sellist infot mitmele tuttavale helistanud, ja nendel pole maalrid küll sellist asja lakke pannud >|
Kas ma peaks kindlasti maalri tähelepanu sellele pöörama?!

Tsiteeri

hens 20.04.2009 16:40

Et vältida pragusid tuleb lindipahtliga paigaldada teip (mitte võrkteip ) tehnoloogilistesse vuukidesse-need on kahte plaati ühendaval servaosal olevad madalamad alad ja teip kipsplaadist lae ja seinanurka.Üleni võrgu paigaldamist kipsplaat ei vaja.

Tsiteeri

jupp 23.04.2009 00:39

kipsi vuukidesse -need kipsi kahe plaadi vahed -pannakse jah nii paberit ja võrku. kus vahtu on lastud nurkades või kus iganes siis pannakse peale ka võrk+pahtel .. kel millised lahendused..

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.