VABATEEMA

Huvitav mööbliteemaline küsitlus

Mihkel Moisa 18.02.2011 14:20

Tere!

Mina olen Mihkel Moisa ja ma õpin Tartu Ülikoolis kommunikatsiooni. Ma kirjutan oma bakalaureusetööd teemal „Interneti roll mööbli ostmisel ja ostuotsuse kujundamisel“.

Siinkohal palungi Teie abi, et täidaksite ühe lihtsa küsimustiku. Vastamine võtab aega keskmiselt 10 minutit ja küsimused on enamik valikvastustega.

Ankeedi esimeses osas on küsimused mööbli ja selle ostmise kohta üldisemalt ning teises pooles on interneti kasutamisega seotud küsimused.

Aga miks Te peaks oma elust 10 minutit mulle pühendama?
Võib-olla olete otsinud mööblit, aga pole leidnud piisavalt infot. Siin ankeedis saate oma arvamust avaldada, saate kurta ja kiruda.
Võib-olla olete hoopis väga rahul millegagi, saanud meeldiva kogemuse mööblit ostes. Siin ankeedis saate kiita ja oma muljeid jagada.
Aga kui mööbel jätab teid külmaks, siis võite ankeedi täitmist võtta kui isiklikku teenet minule.

LINK ANKEEDILE http://www.surveygizmo.com/s3/451642/sisustusweb

Küsimusi ja kommentaare võite julgelt saata mihkel.moisa@gmail.com ja kui peaks tekkima mingeid tehnilisi probleeme ankeediga, siis palun andke ka sellest teada, et saaksin probleemi parandada.


Mihkel Moisa
Bakalaureuse tudeng
Ajakirjanduse ja kommunikatsioooni instituut
Tartu Ülikool

Tsiteeri

Mihkel 25.03.2011 13:42

Küsitlus on lõppenud.
Tänan kõiki vastajaid.
Kui kedagi uurimuse tulemused huvitavad, siis meie instituudi diplomitööd pannakse kõik http://dspace.utlib.ee/dspace/handle/10062/14983 üles. Sinna jõuab ka minu töö pärast kaitsmist ehk siis juuni lõpus.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.