KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

voldikkardin

Anna 12.05.2008 15:27

Kas on olemas mõnda head raamatut, kus õpetatakse, kuidas ise teha voldikkardinat?

Tsiteeri

Maritsa Lukk 15.05.2008 10:29

Anna kirjutas:
Kas on olemas mõnda head raamatut, kus õpetatakse, kuidas ise teha voldikkardinat?

Vastus:Voldikkardinate valmistamise võimalusi on tohutult ja disainerid mõtlevad pidevalt välja ka uusi nüansse. See on pidev loominguline protsess nagu iga teinegi ja seda kindlasti raamatutes ei kajastata. Küll aga olen näinud kodukujunduse raamatuid, kus kõige lihtsamat elementaarsemat voldikkardinat, mille jaoks pole isegi vaja süsteemi, vaid see kinnitatakse naeltega lihtsat puitprussile, teha õpetatakse. Paraku on olnud need inglise ja saksa keelsed, kuid viimasel ajal olen osasid neist näinud ka tõlgituna eesti keelde. Tasub otsida raamatukauplustest kodukujunduse osakondadest.
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Kristel 17.05.2008 11:06

KÕIGE LIHTSAM VÕIMALUS. kui oled isevalmistaja, siis soovitus järgmine: osta poest kõige odavam bambusruloo ja eralda süsteem kardinast, nüüd saad sinna süsteemile teha just sellise kardina millist soovid. :)

Tsiteeri

Triinu 21.05.2008 10:38

Õmblemisraamatutes on palju erinevaid kardina õmblemise õpetusi. Ise tegin omale voldikkadrina, oli mingi suur sinine raamat, väga asjalik. Vaata raamatukogus neid erinevaid õmblemisõpikuid, kuskilt kindlasti leiad.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.