KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Lamp vannituppa

Henry 02.04.2009 12:23

Mul on vannitoas laes neli väikest laelampi - sellised, mis lae sees käivad - aga kraanikausi kohal on veel koht seinavalgusti jaoks. Kõik töötavad ühe lülitiga. Millist seinavalgustit soovitate valida, arvestades, et selle alla tuleks veel peegel? (Vannituba on keskmise suurusega ja ilma seinalambitagi hästivalgustatud.)

Tsiteeri

moodne valgustus 02.04.2009 13:12


Tere,

Kui ma õieti olukorrast aru saan, siis selleks võiks olla mõni valgusti, mis sobib peegli kohale. Need on kas luminofoor- või hõõglampidega. Üks väheseid tootjaid, kes ongi spetsialiseerunud vannitoavalgustite tootmisele on Astro. Moodne Valgustus on Astro ametlik maaletooja. Võib meie Rävala 7 (Tallinn) või Tartu salongist läbi astuda ja uurida erinevate võimaluste kohta. Võib ka eelnevalt uurida Astro kodulehte. Meie kodulehel (www.valgustus.ee) on link.

terv,

moodne valgustus

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.