KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

mööbli iluliistud

evertse 29.12.2008 19:19

soovin teada kust kohast on võimalik leida mööblile iluliistusid mis on mõeldud nurkadesse ja oleksid välja nägemiselt vanaaegsed metellist soovitavalt .soov muuda köögi-kappide ja peegli välimust vanaaegseks. lisades nurgadesse metal nurgaliistud. loodan et saide minu soovist aru ( poes on tavalised müügil nagu vanasti panti aknade nurgadesse aga soov nikertatud kujul.)

Tsiteeri

MoobelInterior OÜ 13.01.2009 11:57

Tere,

soovitan Teil minna Mööblifurnituuri poodi, kas järve keskuses või Türi tänaval ja küsige, kindlasti ei ole neid käsimüügis aga võimalik tellida. Kui aga midagi üle ei jää, siis on võimalik ka kleepida kleebis. Mistahes reklaamtrükiste firma võib teile valmistada, kui on olemas fail, failid aga leiate kindlasti netist otsides.

Lugupidamisega,
MoobelInterior OÜ
www.moobel.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.