KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Eksootilisest puidust mööbel

Lissu 02.02.2009 15:07

Kui valida tavapärastest (tamm, kask, haab) ja eksootilistest puiduliikidest (wenge, juurespoonid, tiik, zebrano jms) valmistatud mööbli vahel, siis mis on eksootiliste puitmaterjalide eelised ja puudused? Mida nende hooldamisel silmas pidada?

Tsiteeri

VÄRVIKODA 03.02.2009 14:36

Puuduseid suuremas osas ei ole kummalgi valikul. Tavapärastest (tamm, kask, haab) puidust mööbel on kindlasti soodsam.

Hoolduse kohalt oleneb rohkem millega on puit viimisltetud. Mida paremad ja kvaliteetsemad viimistlusmaterjalid valida seda pikemaaegne tulemus saavutatakse.

Hooldamisel peab jägima, et pinda liiga abrasiivsete vahenditega ei puhastataks, kui tekib pinnale kahjustus, tuleb see esimesel võimalusel ära parandada näiteks kasutades vahapulka. See kaitseb viimistletud pinda ja tagab pikema säilivusperioodi.

Aivar
www.varvikoda.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.