KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Täispuidust või spoonitud söögilaud?

Jane 01.04.2009 10:20

Oskate palun öelda, kumb laud on mõistlikum söögilauaks osta, kas täispuidust või spoonitud? Täispuidust ostaks siit www.unolik.ee, tunduvad kvaliteetsed, ilusad, aga kallimad ka. Spoonitud söögilauakomplekti saaks Sotkast ja soodsamalt. Kumba lihtsam hooldada? Spoonitud laud kardab vist rohken niiskust ja igasugu teravaid mükse, seega parandada keeruline?

Tsiteeri

MoobelInterior OÜ 01.04.2009 10:26

Tere,

Puit on alati parem valik, kui soovite näiteks tammest lauda, siis soovitan minna Jyski. Väga ilusad õlitatud tammest lauad, vähemalt olid veel pool aastat tagasi.
Soovitasin ühele sõbralegi, sest toota meil eestis sellise hinnaga sellist lauda ei ole võimalik:).

Tervitades,
Regiina
www.moobel.ee

Tsiteeri

Ats 03.04.2009 20:29

Tere

Ka minagi soovitan täispuitu, kuid ka puuliigil on tähtis roll. Esiteks tooni erinevused siis tugevuse ehk tiheduse erinevused. Soovitan küsida pakkumist puiduga tegelevatest firmadest. Siis saate täpselt selle nt. söögilaua mida soovite, sest Jüski st. eritellimus mööblit te ei saa!

Lugupidamisega
Ats Vahesalu
www.puusepad.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.