KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

naturaalse spooniga kappide tumedaks värvimine

Els 09.02.2010 11:35

Tere,
meil on kapid naturaalse pöögispooniga, osad uksed ja kappe ühendavad plaadid on nn. alpi höövelspooniga ja rohelist värvi, ilmselt peitsiga toonitud. Kas on võimalik saada kapid tumedaks, tumepruuniks v peaaegu mustaks näiteks laki või peitsi abil, mitte värviga? Osad sama sarja kapid oleme värvinud tumepruuni mööblivärviga, need on teises toas kasutusel ja said täiesti ilusad ( lma kruntvärvi kaustamata). Nüüd sooviks ülejäänud kapid ja neid ühendavad plaadid tumedaks teha nii, et puidumuster jääks veidi näha.

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 09.02.2010 18:46

Tere,

et tulemus jääks väga hea, soovitan võtta ühendust viimistlus firmadega või viimistlusmaterjalide maaletoojatega. Kõigepealt, tuleks maha lihvida lakikiht ja siis peitsida musta või tumepruuni peitsiga ja siis uuesti lakkida. Et lakid ja peitsid ei hakkaks omavahel reageerima, oleks vaja teada, millega on toode varem viimistletud.

Tervitades,
Regiina Jõhvikas

Tsiteeri

Els 10.02.2010 11:44

aitäh vastamast!
Püüan uurida, tean, et need on Standardis tehtud 1990-ndatel.

Tsiteeri

Janno 15.02.2010 11:51

Tere.
Pakun järgmist lahendust.
Liberoni tootevalikus on tooonitud BISTROT lakk. Tegu väga tugeva polüuretaanlakiga, mis sobib juba lakitud pinna toonimiseks. Toonitud lakid on satiinsed ehk matid. Läikiva pinna saamiseks tuleks viimaseks kihiks kasutada värivitut läikivat lakki.

Lisainfo: liberon@vunder.ee

Terv,

Janno

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.