KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Puit veekindlaks

Pets 02.12.2011 08:48

Millega muuta absoluutselt veekindlaks valamu tööpind? Kas paadilakiga või on midagi paremat? Ja kuidas anda pinnale õige toon (valkjat sooviks)?
aitäh!

Tsiteeri

Kärt Alasi 08.12.2011 10:28

Tere!
Kui tegemist on täispuitpinnaga, siis paadilakk sobib hästi. Paadilakk on linaõli baasil ja seda lakki saab ka toonida. Kuid paadilakk jääb üsna läikiv. Pinda võib viimistleda ka õli ja vahaga. Tuleb enne mitu korda õlitada (õli peab enne ära toonima) ja siis vahatama. Nii jääb pind matt. Kuid vahatamine on lõplik viimistlus - kui tahta midagi muuta, siis tuleb teha väga tugev lihvimine ( mitu kihti ära lihvida). Täpsemat infot saab: Majatohter, tel 6414509

Lugupidamisega
Kärt Alasi
Mööblikuju OÜ

Tsiteeri

Kooreürask OÜ 19.07.2012 12:03

Õlid ja vahad pole siiski veekindlad.
Kodustes tingimustes on jah uretaanlakk kõige parem ja lihtsam meetod.

chestwood

Tsiteeri

Siret 21.05.2013 11:28

Kas paadilakki võib mööblil kasutada ka siis, kui mööblit on enne õlitatud juba (õrnalt, rulliga, ühe korra)?

Tsiteeri

herz 10.07.2013 23:17

Kas on võimalik lakitud pinda ka poleerida, et säiliks laki läige? Ja kui on võimalik, siis kuidas seda sooritust teostada?

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.