KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

kas on olemas halli spooni

kaire 25.02.2012 14:31

Tere!
Tahaksin köögimööblit teha lasta tumehalli matti värvi. Olen vaadanud, et kõrgläiget on kõiki toone olemas. Kuid matti soliidset tumehalli pole leidnud. Kas oskaksite öelda, kas tumehalli spooni ka tehakse,musta, pruuni spoonmatejali on olemas. Vöi on ainuke valik värvitud täispuit? Mis valikud on olemas?Aitähh vastuse eest.

Tsiteeri

Luthor OÜ 25.02.2012 18:16

Tere!

Oleme teinud kööke mis on värvitud halliks ja siis mattlakkiga üle tehtud ja tulemus on väga ilus. Kuid on olemas ka halli Alpispooni(ehk tehis spoon) võimalus on teha ka täispuidust uksed, siis halliks peitsida ja seejärel lakkida!


Luthor OÜ

Tsiteeri

kaire 25.02.2012 19:19

tänud vastamat, endal puudu eetekujutus. :)

Tsiteeri

Luthor OÜ 26.02.2012 18:08

Meie pigem seda Alpi spooni ei soovitaks ehk tiba liiga tehis ja tavaline. Kuid hea efekti annab ka vineer kui see ära peitsida.

Luthor OÜ

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.