KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

maast laeni lükanduks ja põrandavahetus

Marju 08.09.2014 22:28

Tere,

Ees on põrandavahetus, kuid olemas on lükandustega peegelkapp maast laeni. Hetkel on maas laminaat ning soov on vahetada see puitparketi vastu. Puitparkett on aga paksem, vahe ca 2cm. Kas üldse on võimalik lükandust sobivaks lõigata (kui suur oleks rahaline kulu?) või tuleks sel juhul uued uksed tellida?

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 09.09.2014 14:16

Tere,

kas lükanduste siinid kinnituvad lakke või kinnituvad mööblidetailist valmistatud kapi lakke?

Tsiteeri

tere, 28.09.2014 08:03

Siinid on laes, ei ole kapi laes, ja põrandal.

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 28.09.2014 10:32

Tegelikult on alati lükandustel varu siini sees ca 3cm. Soovitan mõõta ära ülemistest ratastest kuni laeni, palju sinna vahele ruumi jääb. Teoorias peaksid nad ikka ära mahtuma. 2cm tundub ka kuidagi palju, kas laminaat jääb maha ja sinna peale tuleb puitparkett? Sest puitparkett on ise ca15mm ja vaip sinna alla 3mm, et kui laminaat ära võtta siis jääks vahe uue ja vana põranda vahel 10mm, see ei takista kindlasti uste paigaldamist uuele põrandale.

Tervitades,
Regiina

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.