KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Eritellimusel mööbel

Janek 19.04.2017 20:32

Tere mööblimeistrid.

Algatasime projekti nimega ‘’Waremill’’, kuna usume, et unikaalsed ja ainulaadsed tooted on tarbijate jaoks järjest olulisemad ning soovime seda võimaldada igale inimesele, kellel on tooteidee aga ei ole võibolla piisavalt oskusi selle toote valmistamiseks. Seoses sellega oleme loonud platvormi www.waremill.com kuhu soovime koguda meistrid ja väiketootjad sellistest valdkondadest nagu mööbel, tekstiil, puutöö ning metallitöö, kes on huvitatud eritellimuste täitmisest näiteks disaineritele, sisearhidektidele ja loomulikult ka eralisikutele. Koostasime lühikese küsimustiku tagasiside kogumiseks loodava teenuse vajalikkuse kohta. Kas oleksid nii hea ja vastaksid sellele? Ette tänades! :)

Paar lihtsat küsimust leiad siit: https://waremill.typeform.com/to/JJlSub

Vastamise tähtaeg on 30.04.17 ja 01.05.17 loosime kõigi vastanute vahel välja 20 € väärt Eesti Disaini Maja kinkekaardi.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.