KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

peegel

m 05.11.2008 19:18

lugesin kuskilt,et kui peegel on sissekäigu ukse vastas,on see suht halb,et kõik,mis-kes sisse tulevad,need ka lahkuvad.et mis sellise liikumise pidurdaks,kui ei tahaks peeglist just loobuda?

Tsiteeri

Siret 05.11.2008 21:48

Tere!
Jah see vastab tõele, et otse (eelkõige) välisukse vastas asuvaid peegleid tasub vältida. Lihtsam viis on leida uus asukoht. Kui see pole võimalik, siis tuleb hakata energiat ümbersuunama. Pange peegli külge täpsemalt peale (esmine nurk, serv, mida peeglil ruumi sisendes näete) mingi efektne detail, näiteks väike vitraaz, foto, pilt, kasutada peeglile joonistamist jne. Väga toredad on lähedaste pildid, mis meeleolu kiiresti tõstavad. Kui aga ise tegeled fotograafiaga, siis mis saab veel parem olla kui enda tehtud piltide kasutamine.

Tsiteeri

Krissu 07.02.2012 17:08

Kas vältima peaks ainult päris otse välisukse vastas olevat peeglit või ei tohiks peegel üldse välisukse vastasseinas olla?

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.