KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

suhete bagua

S. 22.09.2010 00:44

Tere!

Elan veel vanemate kodus ning selle tõttu pole mul võimalik suuri ümberkorraldusi teha, kahjuks. Mul on oma magamistuba ja ma tahaks teada, kas ma saan oma toas, midagi teha, mis ergutaks mu armusuhteid? Lisaks, kui maja plaani vaadata, siis on näha, et suhete bagua puudub täiesti. Kas see võib mõjutada, seda, et mul partnereid pole eriti?

Suur äitäh :)

Tsiteeri

Siret Seeder 22.09.2010 07:56

Tere!
Majavorm mõjutab selles hoones (korteris, majas) elavate inimeste eluolu päris palju. Seda enam, mida kauem seal elatakse.
Loomulikult saab ka oma toast eluvaldkondi ehk tsoone aktiveerida. Esiteks tuleb see tsoon korras hoida, teiseks tuleb endale kirja panna, mis on täpne eesmärk (kindlasti oleviku vormis, nagu oleks juba tulemus käes). Igakord kui tuba (seda tsooni) koristada sättida, anda teada (võib ka vaikselt, mõttes) soovitud eesmärk. Kindlasti tuleb see tsoon ära tähistada ja sellest on juttu www.seeder.ee artiklite all. Hea aktiveerija sügisel on ka paarisarvus lillede toomine ruumi (hoida kuni 3 päeva ja siis välja vahetada, vett tuleb vahetada iga päev). Toob hea uue värske energia antud tsooni.
Edu, Siret

Tsiteeri

M 10.10.2010 20:22

Kuid mul jääb suhete tsoon kinniklaasitud rõdule. Mida võiks sinna seinale panna, et aktiviseerida auhete tsooni. Rõdu seinad on valged, põrand puidust.

Tsiteeri

Siret Seeder 11.10.2010 16:39

Tere!
Suhete tsoon esindab Maa elementi. Seega saab sinna panna Maa energias elemente või Maa energias vormi, värvi, materjale. Mõistlik on rõdule teha kaks istumiskohta, suvel on hea panna rõdule kaks kollast, beezi või oranzi priimulat (jõulisim Maa energia esindaja). Kuna talvel lilled rõdul ei püsi, siis paiguta rõdule kas kaks keraamilist, savist vaasi või kaks kivi, samuti võivad kujud olla, parem kui kivist või savist, näiteks kaks lindu jne.

Tervitustega Hiinast,
Siret

Tsiteeri

eve 10.01.2011 16:45

Tere.
Sooviksin parandada oma suhete tsooni. Tuba on piklik ja sinna tsooni jääb ahi ja korstnajalg.Siis jääb ka tuba L -kujuliseks.Mida teha.

Tsiteeri

Siret Seeder 26.10.2011 16:39

Tere! Mul jääb sinu seletusest mulje, et tuba on siiski neljakandiline, lihtsalt osa toa ruumist võtab enda alla ahi koos korstnajalaga? Sel juhul on ruumi vormiga kõik OK. Samuti ei tekita ahi pahandust, sest vastab Tule energiale, mis üldjuhul toetab suhteid. Kui tahad suhete energiat parandada, siis eelkõige vaata ega pole antud tsooni jäänud vana energiat - tee suurpuhastus. Eriti oluline on ülemiste ja alumiste kappide koristamine, sest palju infot jääb kinni just meie alateadvusesse. Seejärelaktiveeri tsooni suhte tsooni aktiveerivate piltide, detailidega. Loe lisainfot www.interdeko.eu
Siret

Tsiteeri

eve 27.10.2011 12:24

aitäh.

Tsiteeri

Evelin 21.08.2012 10:45

Meil on korteris suhete tsoonis köök. Mida ma seal peaks arvestama? Puidust köögimööbel? Maa elemendile sobivad värvid? Aga kuidas suhet ergutada - panna küünlaid kööki või midagi punast?

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.