KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Tule elemendid

Niina 02.12.2011 08:42

Tere! Kuidas ergutada toas tule energiat kui absoluutselt on välistatud lõõmavate värvitoonide kasutamine. Toa seinad on helebeezi krohvilaadse struktuurvärviga, kardinakangas selline nagu pildil ja mööblikangas tuleb sarnastes beezikates-helesinistes toonides triibuline. Millise põrandakatte soovitate valida (puitparketti tahaks), mis tooni mööbli ja millised võiksid olla aksessuaarid?

Tsiteeri

Siret Seeder 02.12.2011 09:46

Tere!
Tule elemendi alla kuuluvad väga hea valgustatus (loomulik, tehis, küünlad, kamin jne), kunstmaterjalid (olenemata värvist, näiteks plastmass, kunstnahk jne), loomsed produktid, nagu loomanahad (olenemata värvist), luudest aksessuaarid, pildid loomadest, topised; kulutatud ehk vanaks tehtud tehnika (olenemata värvist) ja kulutatud materjal.

Edu kodu tasakaalustamisel,
Siret Seeder

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.