KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Köök kahes tsoonis korraga

Liis 08.12.2011 09:54

Tere! Saan aru, et piirid erinevate tsoonide vahel pole kunagi selged, aga kui mul ikka köök on umbes-täpselt pooleks jaotatud, siis olen ikka täitsa segaduses >|
Põhjapoolsesse sektorisse jäävad veega seotud alad - valamu, nõudepesumasin, külmik.
Kirdesektorisse - pliidiplaat, ahi.
Pliidiplaat ja valamu asetsevad vastastikku - see on probleem, eks? Nende vahele peaks põrandale vaiba panema? Mis värvi soovitate? Põrand ise on beezikast kiviplaadist.
Millist värvi köögikappe soovitaksite ja mis materjalist tööpindu? Millisest materjalist valamu võiks siia kõige paremini sobida - roostevaba teras, valge läikiv keraamika või komposiitkivist valamu (neid palju erinevaid toone)?
Aitäh!

Tsiteeri

Siret Seeder 08.12.2011 13:24

Tere!
Igaks juhuks täpsustan, et ilmakaared (minu poolt omandatud feng shui koolkonna järgi) tinglikud. Nagu ma aru saan, siis sinu köök asub kodu sissepääsule hästi lähedal, sest jääb karjääri (tinglik põhi) ja teadmiste (tinglik kirre) tsoonidesse? olen õigesti aru saanud? pliit (tule energia) teadmistet soonis on hea. Segadust võib tekitada aga vee energia sisse toomine niigi tugevasse vee energia tsooni (karjäär).
Beezikas värv Karjääri tsoonis hea, sest kannab endas Maa energiat, mis omakorda imeb liigse vee ära. juurde soovitan tuua Puu energiat. Köögikapid kui võimalik puidust, kui seda pole võimalik, siis rohelist (rohekas-punakat tooni) sisse toome, kas või aksessuaaridega. Sinu köögis on kahjuks out läikiv materjal, eriti kõrgläikega valge (tean, et see on moes, kuid selle mood hakkab üle minema). Pigem loomulikud maa -ja puu lähedased toonid ja materjalid. Valamu pigem matt, kuigi seda on vist keerulisem puhastada? Eelista loomulikkust ja looduslähedust, see vähendab pingeid valikutes, otsustes, elutee kulgemissl ja järglaste saamises.
Edu, Siret

Tsiteeri

Liis 08.12.2011 15:19

Oh, ma väga tänan. Üks täpsustav küsimus veel. Lisaks köögile jääb karjääri tsooni ka sahver ja tambur. Kas ka nende ruumide puhtul kehtib sama teema, et vee elemente ei tohiks sinna lisada? Kas siis pigem maad või puud?

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.