KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

surnuaia mõju

Helen 14.12.2011 12:27

Tere
Minu küsimus on seotud surnuaia energiaga. Nimelt otsin eluaset ja üks potentsiaalne koht asub Pärnamäe kalmistu taga, mõnisada meetrit surnuaiast. Siit ka minu küsimus - kuidas ja mil moel surnuaia energia võib maja ja selle elanikke mõjutada? Lisaks on kortermaja (1969) endiste kolhoosipõldude lähedal (mitte lausa nende peal), ka sealt võib minu meelest tuleneda mingi negatiivne mõju. Või ma eksin? Halva energiaga kohta igal juhul soetada ei tahaks.
Ette tänades
Helen

Tsiteeri

Siret Seeder 14.12.2011 13:26

Tere!
Ükski energia ei ole otseselt halb, aga ta võib olla teistsugune ja inimesele mitte sobida. Üks selline on surnuaia energia. Samas on surnuaed sinu tulevasest kodus päris kaugel. Pärnamäe surnuaial on üks suur viga, see on aiaga piiritlemata. Aial on aga kaitsefunktsioonina oluline roll. Kas sinu tulevase kodu õuelt on surnuaed näha? kui mitte siis on kaitsekiht vahel. Missugune on sinu kodutee, kas hakkad iga päev sõitma haudade vahelt läbi - praegu see nii on. Praegu räägime siiski võimalikkusest, tegelikult tuleb ikka kohapeal olukorda uurida. Endiste kolhoosipõldude kõrval pole veel negatiivsust täheldanud. Seda enam et maja on 1969 a valminud. Kuidas elavad selle maja elanikud? Loomulikult kui seal mingeid muid anomaaliaid ei esine - alajaamad, suured elektriliinid jne. Tervitades Siret Seeder

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.