KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Lastetubade tasakaalustamine

Liinu 14.03.2012 10:24

Tere! Oleme kolimas uude koju ja käsil on lastetubade kujundamine. Kõige suurem konflikt on tütre toas, sest lapse element on metall ning tsoon, kuhu tuba jääb, on puu. Kuidas seda vastuolu tasakaalustada?
Teise lapse, tule-poisi tuba jääb sektorisse maa ja kuna laps on väga-väga tuline tuli, mida oleks vaja pisut rahustada, siis maa-element iseenesest peaks rahustamisel abiks olema? Mõlema lapse toa ühte kolmandikku jääb ka tule-sektori serv, kuhu on plaan teha mängu-ala. Milliseid värve ja elemente peaks kasutama, et oleks tasakaal? Lisasin ka lastetubade skeemi.
Kuidas suhtuda meie enda magamistoa põrandas olevasse nö auku, kust viib trepp alla garderoobi? Trepp on suunaga seina poole, voodi jalutsi poole küljega. Kas peaks seda kuidagi peitma, nt riputama kanga vahele vms?
Aitäh ette vastamast!

Tsiteeri

Siret Seeder 19.03.2012 10:01

Tere!
Kõige tähtsam on lapse (inimese) isiklik energia. Bagua tsooni saab ruumi sisse tuua aktsentidega, värvidetailina, mustrilõiguna või mõne spetsiaalse abivahendiga. Hea on lisada ruumi ka Vee stiihia energiat, sest see ühendab Puud ja Metalli. Seega Metalli, Vee ja Puu kaares inimese tuba.
Väga tulise Tule lapse rahustamiseks sobib ka Vee või Metalli stiihia lisamine (mitte mõlema). Kuna ruum jääb kodu bagua tule tsooni, siis Vett ma just Tule ossa tuua ei soovita, küll aga võib kaasta poisi tuppa Metalli elementi, sest läbi Tuli, Maa ja Metalli kaare saab poissi väga hästi rahustada.
Mänguala on alati aktiivne ja selleks et toetada kogu kodu baguat on soovitav toa selles osas kasutada Puu, Tule ja Maa kaart - kindlasti mitte lisada Vett, see loob rahutust, pahandust.
Kuna tegemist on teie magamistoa garderoobiga, kuhu mujalt siseneda ei saa, siis pole hullu midagi. Trepp peab olema turvalise sissepääsuga (ohuservaga jne), jah tõepoolest väike eraldatud peaks olema, kas ilusa tooli, taime või ka voodiotsa näol.
Vabanda viivituse pärast,
Siret Seeder Rohkem teavet www.seeder.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.