KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

rahatsoon

fS 28.07.2012 21:45

Rahatsooni aktiviseerimiseks on mainitud vahest seda, et tuleks oma sissetulekust annetada 10% heategevuseks. Kas selle all mõeldakse täiesti võõraid inimesi või võib annetada ka oma sugulastele ja tuttavatele?

Tsiteeri

Siret Seeder 29.07.2012 11:33

Tere!
Ei ole lugenud ühtegi sellist infot edastavat feng shui raamatut. Küll aga kuulub see teadmine loomulikult kogu energiamaailma aja sealjuures feng shui põhipostulaadi "sarnane tõmbab sarnast" teadmiste hulka. Kaasaegne inimene on harjunud/õppinud kõike rahas mõõtma, kuid selle 10% hulka võib kuuluda ükskõik, mida sa oskad hästi teha. Näiteks kui oskad head tuju luua, siis loo seda teistele inimestele, oskad hästi süüa teah, siis toida neid, kel sellest puudu jääb. Oluline on teadmine, et see, mida sa endast välja annad, saad endale tagasi ja mitmekordse jõuga. Seega head tahame ju alati saada, halba mitte. Suuna oma energia hea loomisele, kasvatamisele maailmas ja sa saad seda energiat just sulle vajalikul kujul sule olulisel hetkel tagasi.
Edu Sulle, Siret

Tsiteeri

Melissa 07.02.2023 22:57

Väga huvitav teooria. Aga ma ei usu sellesse. Usun ainult, et saate raha teenida tehes seda, mida armastate.

Tsiteeri

Patricia 07.02.2023 23:10

Toetan teid täielikult. Feng shui teooria kõlab nagu midagi fantastilist. Ma usun rohkem investeeringutasuvusse. See teema on üsna mahukas ja enne liigutuste tegemist soovitan kõike põhjalikult uurida. Seda saad teha siit https://www.porssikurssit.fi/osake/QTCOM.HE Esimese kasumi saad ka varajases staadiumis, peaasi, et igast sammust hästi aru saada ja kaaluda.

Tsiteeri

vartotojas123 27.02.2024 10:33

Müüa autentsed Leedu magusad magustoidud! Kas otsite ainulaadset maitset, mida pakuksite hea meelega oma klientidele või üritustele? Meil on suurepärane lõng! Meie ettevõte pakub laia valikut Leedu magusaid magustoite, mis on valmistatud iidse Leedu retsepti järgi armastuse ja hoolega.

Traditsioonilistest shakotitest ja sajalehelistest kookidest kuni värskete ja maitsvate shakotukideni – meie magustoidud rahuldavad kindlasti ka kõige arenenumad maitsehuvilised. Iga magustoit on valmistatud ainult kõrgeima kvaliteediga toorainest ning autentne retsept tagab erakordse maitse.

Kas tähistate erilist sündmust või soovite lisada oma menüüsse Leedu maitseid? Me saame kohandada oma magustoite vastavalt teie vajadustele ja tagada, et teie kliendid või külalised tunnevad end nagu tõelisel Leedu pidupäeval.

Võtke meiega ühendust juba täna, et saada lisateavet meie tootevaliku ja teenuste kohta. Kuulake traditsioonide maitset meie Leedu magustoitudega juba täna! https://kontena.lt/pagrindinis/29-48-kaimiski-sausainiai.html

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.