KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Väikse korteri remont

Jelena 05.09.2012 15:50

Tere! Kirjutan Teile sellel teemal, sest antud hetkel teeme kodus remonti ja kõik on alles valmimisjärgus, seega et lõpptulemus oleks parimatest parim sooviksin teada saada, kuidas on võimalik tulla teie konsultatsioonile ja näidata korteriplaani, et oma kodu elamiskõlblikkust mõõta ja parandada. Kas on võimalik tellida geobioloogiline või feng shui analüüs, mille tulemused jäävad meile kirjalikus vormis, koos võimalike ravimeetmete ja -soovitustega! Või on võimalik ka siia saata oma korteriplaan ja siin foorumis seda arutada? Olen ise lugenud feng shui raamatuid üsna palju, aga siiski ennast nii palju veel ei usalda, seepärast spetsialistide nõu on alati teretulnud!

Ette tänades

Tsiteeri

Siret Seeder 06.09.2012 21:15

Tere!
Foorumis vastan ma meeleldi lihtsatele ja kiiresti vastavatele küsimustele. Kui aga objekt, plaan vajab süvenemist , siis eeldab see konsultatsiooni.
Konsultatsioonil on erinevad võimalused. Plaani pealt (tihti tullakse siis kui alles luuakse kodu ja olemas on algplaan), siis saab nõustada meie büroos-õppeklassis. Kui on aga ruum olemas, siis on hea ka kohepeal vaadata, sest ruumil on mitu mõõdet. Süvenenud uurimuse puhul arvutan ka elanike feng shui horoskoobi ja sellest lähtuv soovitav kodu sisekujundus. Meie põhimõte on see, et niisama rääkimisel pole mõtet, alati anname inimesele soovitusi. Osade klientidega oleme kohtunud mitmeid kordi ja jõudnud kodu bagua tasakaalustamiseni ja aktiveerimiseni välja. Veesooni jooniste pealt ei mõõda (mida tihti soovitakse). Meie teenuste kohta saab rohkem infot: www.seeder.ee, täpsem info: http://www.seeder.ee/teenused
Tervitades, Siret Seeder

Tsiteeri

Kalju paldis 29.03.2013 22:23

tere. Huvitav on see et järjest rohkem tuntakse loodusväljade ja selle toimimise vastu huvi. Mul on heameel teatada et avasin uue ja järjest täieneva lehe, mis seotud just nende maakiirguste ja muude mõjude kohta. Vaadake sellist kodulehet ja loodan et saate sealt adekvaatset infot. Mis ja kes kiirgab ja mida teha nende kiirguste neutraliseerimiseks-aadressiks on www.energoma.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.