KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Kodu tsoonide määramine.

Maris 16.03.2013 18:01


Tere. Mina olen väga palju Feng Shui kohta lugenud aga kirjandused on erinevad... kuidas ma siis neid tsoone paika panen...minu magamistuba on põhjas, Korteri uks lõunas, lapse tuba idas, köök kagus, elutuba läänes. korteri nn keskossa jääb vannituba ja wc...seal samuti pikk koridor mis viib siis erinevatesse tubadesse. Mõtlen siin et kuidas viia oma korter tasakaalu... esik on mul suur ja avar, kas sinna sobiks voolava vee pilt? Esikus välisuksest vasakul on peegel...esikus põrandal on suur ümmargune roheline vaip, samuti rohelist tooni kasutan köögis...elutoa remont hetkel käsil, tahaks nii väga sinna must-valget mööblit...kas see oleks ehk siiski viga? Tahaks ergutada karjääri tsooni ja perekonna tsooni, sest plaanis on veel üks laps sünnitada...aga ma ei tea kus need asuvadki...kas arvestada ilmakaari või korteri plaani...st arvestades seda kus asub välisuks?
Pikk kiri, vabandan...aga oleks abi kui saaksite vastata:)
Maris

Tsiteeri

Siret Seeder 18.03.2013 12:08

Tere!
meie lähtume vormi- ehk intuitiivsest koolkonnast, seetõttu on ilmakaared nö tinglikud ja kodu energiakaardi (bagua) paigutamine plaanile toimub lähtuvalt peamisest sissekäigust, sets inimene ise on oma elutee looja. Tasakaalustamisel ja aktiveerimisel on oluline teada kas bagua tsoonid on ala- või ületoonuses. Mis tsoonis asuvad veega seonduvad ruumid jne. Selle kirja põhjal ma seda praegu ei oska öelda. Niisama aktiveerides, võib pigem endale kahju teha. Soovitan lugeda raamatut "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine." pruuni värvi raamat, mis on sissejuhatus baguasse. Müüakse praegu poodides soodushinnaga 4,90, kuid võib laenutada ka raamatukogust.
Tervitusi Hiinast
Siret Seeder

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.