KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

korter soklikorrusel

Katrin 12.07.2013 20:41

Tere!

Kas soklikorrusel asuv korter võib kuidagi halvasti mõjuda?
Enamus aknaid on normaalse suurusega, valgust on piisavalt ning olemas on isegi väikene terrass, mille taga on küngas, kust saab siis nö maa peale. Ainult köögis on kitsad aknad, mis on nagu tavalised keldriaknad, asuvad maapinnale lähedal.

Tsiteeri

Siret Seeder 14.07.2013 03:46

Tere!
Vanasti ehitas inimene oma kodu ikka kõrgema koha või künka peale,et enda mainet ja austust iseenda vastu tõsta. Samas olen käinud nõustamas mitmeid keldrikorruse kortereid, millest mõned on väga sümpaatsed olnud. Siiski võib keldrikorteri energia suruda inimese energiat alla, veelgi enam rõhutab seda see kui aknad avanevad otse tänavale ja sa näed aknast ainult jalgu. Kuna inimesed on erinevas energias sündinud, siis mina kui Tule stiihia esindaja keldrikorrusel elada ei soovi, samas Maa , Metalli ja mõnikord ka Vee aastal sündinud inimese jaoks sobib selline korter päris hästi. Mõnikord on valida kas teha keldrikorrusele elutuba või magamistuba. Sel juhul soovitan ma keldrisse viia pigem yin-energias ruumid, nagu magamistuba, treeningsaal, vannituba jne. Kodu valik on kinni inimeses endas. Kui koht ja arhitektuur, sisekujundus Sulle meeldivad, on need juba suured plussid.
Tervitades
Siret

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.