KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Bagua tsoonid

Britt 27.02.2015 20:52

Tere

Kas bagua tsoone määratakse ainult korteri välisuksest vaates või võib ka iga toa eraldi bagua tsoonideks jaotada (toa uksel seistes)? Hetkel olen kõikides tubades üritanud vasakusse nurka panna rahatsooni ergutavaid objekte, parempoolsesse nurka suhtetsooni jne. Kas nii võib või viib see hoopiski kodu energia tasakaalust välja?

Tsiteeri

Siret Seeder 28.02.2015 10:11

Tere!
Bagua, mis on pandud kodu peale on abivahend. Nagu me tame, siis võime ka abivahenditega liialdada. Bagua see on ka energiamäng, seega tuleb sellega tegeleda iga päev. Kas sa suudad iga päev tegeleda oma bagua tsoonidega ja seda veel kõikides ruumides? Mina nii võimekas ei ole. Seega soovitan jagada bagua oma kodus 1 kord (jõuad ka silma ja kätt peal hoida). Kui on kodu läbi kahe korruse, siis võid ülakorrusel ka bagaut jagada, aga sa pead seda ka aktiivsena hoidma. Mis veel? Ei tegeleta ainult ühe tsooniga, kõik tsoonid tuleb ära märkida, sest tegemist on nn elurattaga ja kui mõni tsoon jääb seisma, siis mõjutab see ka kõiki teisi tsoone. Olen ise selle 15 aastat tagasi läbi elanud, kui aktiveerisin algajana ainult üht, raha tsoonis - raha tuli, aga läks veel kiiremini. Kui kasutab abivahendeid, siis tuleb anda neile taotlus ehk eesmärk, muidu on tegemist lihtsalt nännindusega. Tervitades Siret Seeder

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.