KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Bagua tsoonide määramine korterelamus

Huviline 12.09.2016 11:52

Tere.

Kuidas on õigem Bagua tsoone määrata? Elame korterelamus. Püstaku uks asub põhjas, korteriuks asub kohe trepist üles esimesel korrusel paremat kätt (keset korterit näoga põhja poole seistes siis idas).
Siit ka küsimus: kumma ukse järgi on õigem kodus Bagua tsoone määrata? Kas püstaku- või oma korteriukse järgi?

Aitäh ette ära!

Tsiteeri

Siret Seeder 12.09.2016 13:47

Tere! Ma usun, et Sa ei soovi elada kogu trepikojaga ühtemoodi. Ausalt öeldes on see ka võimatu, sest saad juhtida vaid enda elu ja mõjutada oma lähedaste elu. Seega korteri uks on sinu kodu/elu peauks, mille kaudu energia Sinu ellu voolab. Meie (abikaasaga) esindame feng shui vanimat koolkonda vormi- ehk intuitiivset koolkonda (kokku koolkondi 9). Sellest lähtuvalt saab kodusse siseneda läbi kolme tsooni Teadmiste tsooni, Karjääri tsooni või abistajate tsooni. Ilmakaared on tinglikud (kaasaja ühiskonnas eeldavad seda juba uuemad ja modernsemad koolkonnad ka).
Lisainfo minu raamatust kodu energiate (bagua jagamise kohta): "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine".
Vaata ka www.eestiomafengshui.ee - epood
www.seeder.ee
www.heaenergiakeskus.ee
www.seederreisid.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.