KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

kapi värvimine

Karin 17.05.2010 14:58

Mul on üks suur veneaegne riidekapp. Selline läikiva pealiskihiga. Eks need veneaegsed läikivad kapid näevad üsna koledad välja. Mõtlen, et kas on võimalik asjale uus nägu anda. Kas sellist pinda saab edukalt üle värvida? Milliseid vahendeid selleks kasutada - kas on vaja kruntida enne? Soov on värvida valgeks või väga helebeeziks. Kas oskate konkreetset toodet soovitada, mis kirjeldatud pinnale hästi sobiks?

Tsiteeri

Raul 18.05.2010 09:13

Sellise tõenäoliselt polüesterlakiga kaetud kapi või edukalt pilkupüüdvamaks ja kaasaegsemaks teha kasutades näiteks erinevat tooni värve. Eelnevalt tuleks läikiv laki pind matistada liivapaberiga, ja eemaldada tolm niiskelt. Kuivanud pind kruntida spetsiaalse nakkekruntvärviga (näit. Tikkurila OTEX). Krunditud pinna ülevärvimiseks võib kasutada erineva läikeastmega lahustipõhiseid alküüdvärve või vesialuseliseid akrülaatvärve. Sobivate toonide valikul oleks abiks kauplustes kättesaadavad värvikaardid, kus sisekujundajad juba paigutanud kõrvuti omavahel sobivad toonid (näit. Vivacolori Feelings lehvik).
Töövahendina on sobilik suurte siledate pindade puhul kasutada madalakarvalisi rulle (kiu pikkus kuni 6mm, porolooni ei soovitaks).

Tsiteeri

Karin 18.05.2010 10:52

Suured tänud.

Tsiteeri

Karin 18.05.2010 11:49

Kas einevat värvi triipude all mõtlesite midadi sellist: http://vivacolor.ee/?op=body&id=51 ?

Tsiteeri

Karin 18.05.2010 12:58

Kas einevat värvi triipude all mõtlesite midadi sellist: http://vivacolor.ee/?op=body&id=51 ?

Tsiteeri

Raul 25.05.2010 11:36

http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=51 lehel on tõesti sobiv näide

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.