KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Lasuurvärvimine

Kata 02.12.2011 08:58

Palun jagage nippe kuidas saab seina lasuurida nii, et see triibuline ei jääks. Soovitatakse võtta korraga ette u. ruutmeeter pinda, aga kuidas ühendada need ruutmeetrid ;), et sein triibuline ei jääks, sest nii kui lasuuri kanda sellele pinnale, mis on juba paar sekundit kuivanud, jääb see koht väga inetu.

Tsiteeri

Meelis 02.12.2011 09:12

Tere,

Lasuurvärvi peab peale pinnale kandmist kindlasti dekoreerima. Lihtsalt rullides jäävad pinnale rullijäljed. Lasuurvärviga kaetud pind peab jääma dekoratiivselt laiguline või triibuline jne, vastavalt, mis tehnikat kasutatakse. Võimalus on kasutada spetsiaalseid rulle - kilerull, brokettrull või teha seinale nt värvipesu. On võimalus dekoreerrida ka nt harjaga või pintsliga. Lisatud on mõned pildid lasuurvärviga dekoreeritud pindadest.

Erinevaid pindasid on võimalik näha ka Tikkurila Koolituskeskuses, Liimi 5, Tallinn.

Lisaküsimused teretulnud.

Tsiteeri

Kata 02.12.2011 11:06

Seda küll, et dekoreerida. Me kasutasime lapiga mahapühkimise tehnikat (all struktuurvärv). Aga just need kohad kus üks värvipaan lõppeb ja alustan uue värvikihi rulliga pealekandmist, siis sealt ei saa enam mahapühkimistehnikaga pinda samasuguseks - seal on lasuuriiht paksem ja alumine kiht on juba kuivanud.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.