KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

õlitatud pinna lakkimine

Siret 21.05.2013 08:36

Tere! Sooviksime õlitatud (Aura Terrace õli )aiamööbli (vineerist) üle lakkida, kuna õlitatud pinda on suhteliselt keeruline lakkida. Millist lakki ja kas üldse on võimalik õlitatud pinnal kasutada. Pinnad on õlitatud ainult ühe korra ja lihvitud ka praegu 120 liivapaberiga üle.

Tsiteeri

Siret 21.05.2013 10:57

St õlitatud pinda, eriti välimööbli oma, on suhteliselt keeruline hooldada. Kandsime õli peale rulliga, ühe korra ja õrnalt.

Tsiteeri

Meelis 21.05.2013 11:32

Tere,

Värskelt õlitatud pinna peale lakki kanda ei saa, sest õli hülgab kõik pinnale kantud kihid (see ongi õli eesmärk, kaitsta pinda).
Seega peab olema õli täielikult eemaldatud nt lihvimise teel. võib selliselt teha, et esmane eemaldamine on karedama lihvpaberiga (nt 80) või lihvkettaga. Seejärel võib enne lakkimist teha peenema lihvi nt 240 paberiga.
Kui õli on õhukeses kihis, siis seda kergem on seda eemaldada.

Lakkimiseks välistingimustes on soovitatav kasutada nn paadilakki Vivacolor Extralak. See lakk on tugev lakk, mida saab kasutada nii sisetingimustes kui välistingimustes. Extralak´i on võimalik toonida ning seda on saadaval 3 erinevat läikeastet.

Rohkem infot leiate siit: http://vivacolor.ee/?op=body&id=128

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.