KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

tahvlivärv

siret 30.04.2014 13:32

Plaan on kasutada köögi tagaseinas tahvelvärvi. Kuidas see värv nt vee- ja õlipritsmetele vastu peab

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 03.05.2014 22:42

Tahvlivärv on iseenesest väga vastupidav ja veepritsmed ei tee sellele midagi. Rasvapritsmetega on teine lugu, sest tahvlivärv on matt värv ja matilt pinnalt torkavad rasvapritsmed tõenäoliselt hästi silma. Kuna värv ei maksa palju ja on saadavad ka väikeses koguses, võib kriitilise ala aeg-ajalt üle võõbata uue värvikihiga. Lahenduseks võib olla ka pliiditaguse ala üle lakkimine veebaasil põrandalakiga või kirka klaasiga katmine. Värvitoonide valik on lai - 14 erinevat tooni, mida saab ka omavahel segada.

Heade soovidega,
Eve-Lii


Tsiteeri

Siret 04.05.2014 11:04

Tere jälle! Aga kui pliiditagune lakiga katta, kuidas ülevärvimine toimub? Ma nii rumal neis asjus :)

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 05.05.2014 09:24

Lakiga tuleks üle katta juba tahvlivärviga värvitud pind. Kui juba lakitud pinda on soov üle värvida, tuleks teibiga tekkinud servad maha lihvida ning nakke kindlustamiseks kruntida veebaasil kruntvärviga Bindo Base.

Jõudu!
Eve-Lii

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.