KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Köögikappide värvimine

triinu 11.01.2015 12:25

Tere

Sooviks köögile anda uue ilme. Kapiuksi vahetada ei taha, kuid värvida tahaks küll :)
Kuidas IKEAst ostetud köögimööblit aga värvima peaks?

Tsiteeri

Pilery Kangur 16.01.2015 16:37

Tere!


Köögikapi uksi on võimalik värvida. On olemas spetsiaalne naket parandav aluskrunt,mis värvi hästi kinnitab. Selliselt värvides saab katta isegi polüesterpindu ,kahhelkive ja klaasi. Küsige ehituspoest (K-Rauta vms.) värviosakonnast õige (krunt)värv, selgitage neile oma probleem ja klienditeenindaja oskab soovitada teile õiged tooted.
Pildilt täpselt ei selgu,aga kui tegemist puit-või puiduspooniga ustega on võimalik kasutada ka lakke või peitsilakke,mida saab toonida. Peitsilakki kasutades jääb puidusüü läbi kumama. Värvides on tulemus täiesti kattev ning saate valida erinevate läikeastmete vahel ning toonida ka teile sobivaks.
Kui vahendid olemas,siis kõige parem on uksed eemaldada ja need siis horisontaalpinnal värvida nt. mittetilkuva mööblivärviga vms.
Vaata lisaks http://www.tikkurila.ee/ehitus-_ja_remontvarvid/varvimine


Parimate soovidega,
PIlery

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.