KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

saunaahi

neeme 17.01.2010 17:19

Saun oli super.Kuuma sai sisse 100-120 kraadi ja leil oli hea.Kuni enda lolluseni.Sai ahju tuli alla teha,et torudest vett sulatada ja siis käis PAUK:( :( Jutt käib Stovemani saunaahjust.Peale seda õnnetust kivid enam soojaks ei lähe,vaid võib aurusauna nautida.Enne sai saun 1,5 tunniga soojaks,kuid nüüd küttes 3 tundi pole tulemus sama.Veesärgile mille pauk ära lõhkus sai keevitatud uus kaas.Vesi läheb kenasti kuumaks,aga mida ei ole on leil:(Kadus ka tõmme ahjus.Sai ahjukorsten pühtaks lükatud.Tõmme mõneks ajaks paranes,kuid nüüd ikkagi vilets.Üldkorstnas ei saa ilmselt asi olla.Kuna kõrvalt ruumist saab kütta nii pliiti,kui kaminat ja kummagiga pole probleemi.Kas oskate arvata milles asi.

Tsiteeri

mart 18.02.2010 16:38

eelmine ahi oli see vanglatööstuse oma, stoveman - arvasin et eks ta nii peabki olema kuni käisin sõbra juures saunas! Tal Skameti saunaahi, no on ikka öö ja päev!! Super leil, kaua soe, kiiresti pidi ka soojaks minema. Sel suvel viskan selle s.... välja ja panen ka Skameti saunaahju!

Tsiteeri

Simmo 29.10.2010 01:25

No kui aus olla, siis Mart oma müügi juttu võid sa endale p... pista.
Kui sa kinnise boileriga vett küttad, siis on soovitav rõhualandus ventiil lisada. Väiksem võimalus, et miskit õhku lendab.
Kui muus osas ahi terve, ei oska rohkem nõu anda. Ehk sai keevitamisel lõõr kuidagi kahjustada?
Võib proovida kivid ära vahetada. Peale pikaaegset (aastast) kõva kütmist kaotavad kivid osa oma massist. Sinna kaob ka soojusmahutavus. Kuigi kuumaks peaksid nad ikkagi minema.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.