KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

Midea seina-multisplit konditsioneer

Mare 06.08.2010 00:23

Mul on kolme siseosaga konditsioneer. Kuumade ilmadega hakkas ühe siseosa sisemuses tekkima jää. Kui lülitasin välja, jää sulas tilkudes kirjutuslauale. Veel hullem lugu on 2 päeva jooksul olnud teise siseosaga. Üsna pea peale käivitamist jookseb vesi ludinal mööda seina alla. Kahele siseosale, mis asuvad välisosast kaugemal on paigutatud kondensaadipumbad. Täna sai täpselt 2 aastat paigaldusest. Mis probleemid võivad olla. Palun abi!

Tsiteeri

Maare 11.06.2014 14:35

Kindlasti olete oma probleemile lahenduse saanud, ilmselt tuleks küsida üle ostetud kohast üle, kus antakse spetsialisti vastus, juhul kui tekib ikka probleeme, siis Eestis oskab selle kohta vastuse anda Midea müüja http://www.kliimakeskus.ee/?p=kontakt , kõike head!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.