KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

ventilatsioon

õnnetu 13.10.2014 19:38

Tere
Meie küsimus ei satu küll õigesse kohta kuid ehk keegi siinsetest oskab nõu anda. Meil alumised naabrid on oma kööki pliidi juurde kubu ja toidutegemise juures on kuulda, kuidas see tööle pannakse. Kuid õnnetuseks ajab nende kubu oma toiduhaisud läbi ventilatsiooniaugu meie korterisse. Kahjuks ei tee nad toidutegemise juures ka akent lahti. Et leevendada naabrite toidulõhnu, oleme ise sunnitud alati akna lahti tegema. Alumised naabrid on üürnikud ja oma korteriust nad lahti ei tee et saaks uurida milles on asi.
Kas keegi oskab nõu anda, kuidas saaks sellest pääseda või tuleb midagi meie enda ventilatsiooniaugus teha

Tsiteeri

ABC Kliima 13.10.2014 20:26

Tere,
Paigaldage oma korteris oleva ava ette luuk, mida avate vaid siis, kui ise süüa teete. Muul ajal proovige tuulutada akna kaudu. Midagi lihtsamat praegu ei oska pakkuda, kui naaber pole valmis koostööd tegema.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.