KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Tekstiilist lambikuppel

Kati Raab 02.04.2012 14:51

Tere,

Kas ja kuidas on tekstiilist lambikuplilt võimalik ära saada veerante? Kogemata sai põrandalambi kuppel osaliselt märjaks ja kuivamisel jäid veerandid. Kas nt. ülemine märjaks tegemine päästaks olukorra?

Tsiteeri

Erki Tiivas 02.04.2012 23:23

Tere,

Tihtipeale on valgustite tekstiilid tehtud materjalist mille värvid ei ole korralikult kinnitatud. See põhjustabki laike ka siis kui märgumine on ka väga lühiajaline. Kui esimese märgumise tagajärjel ei läinud mustri värvid laiali ja tekstiil on eemaldatav, siis mina kaaluksin tõepoolest teistkordset ja täielikku "uputamist". Võib kasutada ka hästi kerget pesuainet, et kergendada praeguste rantide eemaldumist. Kuivatada võiks aga kiiresti. Juhul kui tekstiil on aga täielikult eemaldatav, tasub kaaluda seda keemilises puhastuses puhastada lasta.

Erki Tiivas

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.