KÜSI NÕU KÜTTEKOLLETE SPETSIALISTILT

milles võib olla probleem? lagede erinevas kõrguses?

merike 29.08.2012 11:04

korteris on kõik laed erineva kõrgusega. süsteem on selline, et välisuksest saab koridori. koridor on nurgaga ehk siis välisuksest otse saab ühte tuppa ja 90 kraadise nurga lõpus asetseb köök, enne nurga lõppu paremal tualett ja dusiruum ja vasakul vastas kohe teine tuba.
küttekolle asub köögis, kus on lagi madalamale toodud kui tubades. koridori lagi on madalam kui köögis ja tubades.
mure selles et suits koguneb millegipärast sellesse tuppa, mis on otse välisukse vastas.
kas võib tegu olla lagede erinevate kõrgustega?omaette probleem on muidugi köögis suitsu sisseajamine pliidisuust, kuid miks suits ei lähe lähimasse tuppa vaid just kaugemasse? koridoris, vannitoas ega lähimas toas suitsulõhna pole, kuid kaugemas toas tugevalt.
mida teha?

Tsiteeri

OÜ Potipoiss 16.11.2014 20:23

Tere.

Antud olukorras ei tohiks küsimuseks olla mitte see, miks suits ühte või teise tuppa koguneb vaid see, miks pliit suitsu sisse ajab! Loodame väga, et tänaseks on antud probleem lahendatud, sest tegemist tundub olema ohtliku olukorraga.

Tsiteeri

Vecta Design 17.11.2014 16:40

Kui soovite kiirelt ja ilma mustust tekitamata kõik laed ühekõrgusele saada, siis soovitaksime panna pinglae. Töö saab ühe päevaga tehtud ja mustust selle käigus ei teki.
Lisainfo www.lagi.ee

Kuid küttekolde tuleks ikka üle vaadata.

Tsiteeri

usa 05.03.2024 10:33

Mängupiletid müügis!

Kas otsite lõbusat viisi ajaveetmiseks ja võib-olla isegi suure auhinna võitmiseks? Siis on meil see, mida vajate! Müün mängupileteid võimalusega võita fantastilisi auhindu!

Meie mängupiletite süsteem on lihtne ja läbipaistev. Kõik piletid on korralikult nummerdatud ja tõeliselt ausad. Tagame, et kõigil meie klientidel on võrdne võimalus võita.

Seega, kui soovid täita oma metsikumaid unistusi ja võita imelisi auhindu, siis võta meiega juba täna ühendust! See võib olla teie õnnelik päev! https://www.usalotterychecker.com/lotteries/lucky-for-life

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.