KÜSI NÕU KÜTTEKOLLETE SPETSIALISTILT

pliit

Lidia 02.12.2014 12:26

Sooviks oma punastest tellistest pliidile anda tumepruuni tooni, kas pruuni peitsiga saab tellite värvi muuta,milline sobiks kivile ja kas peaks ta siis veel mingi ainega üle tegema et pind jääks puhastatav.

Tsiteeri

OÜ Potipoiss 05.12.2014 21:23

Poodides on kindlasti müügil erinevaid kuumakindlaid värve aga kas just ka õige toon saadaval on.
Selleks, et tellistest küttekeha pind jääks puhastatav, kasutavad pottsepad kivilakki, et pinnad üle lakkida. Tõenäoliselt on lakk ka toonitav ning võib värvi asemel lakki proovida.
Laki ja värvi kasutamisega peaks olema ettevaatlik pliidiplaadi ümbruses. Seal on kuumus kordades suurem ning võib vaatamata kõigele värvi või lakki mõjutada. Pliidiplaadi ümbruses võiks värvitud või lakitud osa katta ka karastatud klaasiga.
Telliskivist küttekehi kaetakse värviga siiski väga harva. Meie oma töös ei ole siiani sellise tööga kokku puutunud. Tavaliselt värvitakse spetsiaalse värviga metallahjusid või siis vajadusel saab värvida ka pottahju, sest selle pind ei lähe üldiselt nii kuumaks kui pliidil ja soemüüril. Mõelge kindlasti veel järgi, kas tegu on tegemist väärt, sest tulemus ei pruugi jääda nii ilus kui soovite. Tegemist ei ole samasuguse tööga nagu seina värvimine ning ei julge lubada, et keegi antud juhul kasutatavale värvile või tehtud tööle garantii annab.

Tsiteeri

Lidia 06.12.2014 11:09

Tänud vastuse eest, mõtleme siis veel kuidas seda muu köögiga sobitada.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.