KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

lakitud puit tumedamaks?!

Kristiina 12.02.2008 11:26

kas on võimalik lakitud kasest söögilauda tumedamaks - lakkida? peitisida? nimelt on laud aja jooksul vaatamata lakile kollaseks läinud ja ei näe justväga kaunis välja :S. kas kindlasti on vajalik laki eemaldamine või saab mingite vahenditega seda üle teha. Tänan juba ette!

Tsiteeri

Janika 16.02.2008 12:15

On olemas tumedaks toonitud mööbli lakke ka, aga sellisel juhul peaksid kindlasti teadma, millise lakiga praegune pind on lakitud. Kandes näiteks piirituslakile peale kihi nitrolakki tõmbab pind hoopis üleni halliks. Ja kogu töö on untsus.
Kõige ilusam tulemus jääb siis, kui eemaldada vana lakk ( värvisurm Wenfex või Solmaster), lihvida laua pind üle nr. 240 liivapaberiga, peitsida tumedaks (vesipeits Herdins) ja kanda peale uus laki kiht. Ja poest küsida sobivaim lakk söögilauale. Lakk võiks olla ka hästi valguv, et pintsliga peale kandes ei jääks pärast kõrgemaid ja madalamaid triipe.

Jõudu tööle!

Tsiteeri

Janika 16.02.2008 12:19

Vesipeitsi saad sellisest poest nagu http://www.espak.ee/. Seal on ka erinevad näidised olemas, et saab valida sobivama tooni. Seal on ka mööblilakke.
Ja lakieemaldajat saad http://www.varvikeskus.ee/index.php?page=158& .

Tsiteeri

Kert 16.10.2010 19:12

Selline lugu: Puit sisustus laevas, helepruun lakitud, täpset nime ei tea, mis pole ka oluline. Oleks vaja see puidu toon saada tumedaks..venge sarnaseks. Kas oleks selline asi võimalik, et ka tulemus oleks hea? Kui on olemas inimene kes sellise tööga hakkama saaks siis anna endast märku. Laev asub hetkel Itaalias ja seal tuleks ka seda tööd teha. Ootan pakkumisi ASAP!

Tsiteeri

lauri 22.05.2022 09:32

Kuidas saada kõige kergemini siit lakk maha ja sooviks uuesti õlitada osmoga.

Tsiteeri

lauri 22.05.2022 09:32

Kuidas saada kõige kergemini siit lakk maha ja sooviks uuesti õlitada osmoga.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.