KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

palk

kristina 23.09.2008 09:23

Kumb palk on palkmaja ehituseks parim - kas terve suur palk või siis näiteks Honka poolt pakutu, s.o. kolmest osast kokku liimitud suur palk, kus väljapoole jääb alati palgi süda. Ilusam ja huvitavam on see terve palk, loomulikum, kuid äkki on liimpalk kvaliteetsem? Jutt võimalikult suure läbimõõduga asjast mõlema puhul. Tänan!

Tsiteeri

Heino 25.09.2008 11:30

Kala mädaneb peast -puu südamest! Puidutislerina väldin alati puidusüdamikke välispindadel ka siseruumis. Liimitud palk on muidu kõva sõna-ainult ei saa aru, miks peaks just südamikud välja jääma?! Kahjuks ei ole palkmajade osas eriti suur spetsialist. Samas võin aidate Teil sinna tervisliku mööbli valmistada.

Tsiteeri

saarlane 27.10.2008 18:30

to Heino
Loll jutt suhu tagasi.Kala võib küll peast mädaneda aga puit südamest nüüd küll mädanema ei hakka. Miks muidu vanad meistrid üritasid näiteks aknaraamide puhul puidu südamiku väljapoole jätta ja pekipuu sissepoole.
to teema algatajale
Kui on on soov ilusam ja huvitavam siis ikka käsitsi varatud palk. Kui aga kiirmini ja odavamalt, siis pole erilist vahet kas treitud ümarpalk või liimpuit.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.