KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

kuidas naturaalset spooni üle värvida?

Elina 19.02.2009 11:35

Tere,
kas oskate nõu anda;
soovin naturaalse pöögispooniga kapid värvida tumepruuniks. olemas on mööblivärv, ostetud ka kruntvärv- kuid see on valge. Kui valge kruntvärviga teha, kas pruuni mööblivärviga üle värvides on lootust ühtlast värvi saada? Kas ei jää liiga paks kiht peale, kui 1 kiht krunti + 2-3 kihti tumepruuni, et kataks ilusti ära ? Kappide uksed on rohelise peitsiga nn. alpi höövelspoon, need soovin ka tumepruuniks saada. Kui värvida kohe, ilma kruntimata pruuni mööblivärviga, kas hakkab värv maha kooruma.?
Puidu imitatsiooniga kaetud kapid värvisin juba kruntimata - esialgu tundub, et neile jäi värv küll peale.

Ette tänades,
Elina.

Tsiteeri

Janika 07.03.2009 14:46

Tere

Oleneb milline on aluspind. Kui mingit laki-või viimistluskihti pole siis ma ei näe vajadust kruntimiseks.Siis ei tohiks hakata ka maha kooruma. 2-3 kihti tumepruuni värvi võib tõesti jätta päris paksu kihi. Oleneb värvi kattevõimest.

Janika

Tsiteeri

hens 17.03.2009 22:24

kruntvärviga kattes on kindlam saada ühtlane toon-maalritöödel krunditakse tihti just sellepärast, et ühtlustada aluspinda ja saada mitteläbikumav toon.

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.