KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Elektrilised lihvijad?!

pirx 19.03.2010 11:04

Tere! Tegelen enda lõbuks mööbli restaureerimisega. Riidekappide pinnad on liiga suured käsitsi lihvimiseks. Kas võiks-peaks-oleks mõttekas? muretseda endale eletriline lihvija? Eksentriklihvija, taldlihvija, lintlihvija või on veel mingi varjant ? Palun teadjamatelt nõu ja soovitusi?
Ette tänades pirx!

Tsiteeri

Janika 19.03.2010 15:17

Tere!

Soovitan ekstsentriklihvijat või taldlihvijat. Taldlihvijaga pääseb kinnistesse nurkadesse paremini ligi.
Käsitsi lihvides on lihtsam kui kasutate lihvimisklotsi, mille ümber panete liivapaberi.
Lintlihvija on liiga suur ja raske ning see võib nö puitu sisse süüa. Lihvija küljed võivad puidu pinda tugevalt kahjustada.

Jõudu

Tsiteeri

triin 02.01.2011 20:58

Olen selline kodune restaureerija ja jõuluvana pakis oli see ümmargune lihvija:)(sel korral kvaliteetne firma;).Enne on olnud ka taldlihvija ,,mulle meeldis,,kuna see oli üsna raske, ei pidnud jõudu kasutama ja sirged pinnad sai kiirelt puhtaks.Odavama Eksentriklihvija,põletasin läbi kolme kuuga:):Aga olen ka proovinud seda infropuna aparaati..eip,,see oli mõtetu:).
Jõudu tegemistel!

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.