Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Puumarket annab nõu, kuidas aiamööblile suveks taas värske välimus anda

Terrassi- ja aiamööbel jääb vahel ka talveks välja otsese ilmastikumõju kätte ning aja jooksul kulub isegi väga tume väärispuit hallikaks. Kevadel võib välimööbli pind karedaks muutuda või tekivad esemete pinnale musta hallituse põhjustatud tumedad täpid ja vetikad. Väärispuidust valmistatud välimööbel säilitab regulaarsel õlitamisel peaaegu uue väljanägemise.

 Alkuperä: puumarket.ee

Alkuperä: puumarket.ee

Välimööbli õlitamine:

- Eemalda mööblilt vana, ketendav õlikiht lihvimise või kaapimise teel;
- Pese hoolikalt Teknose RENSA TERRACE terrassipesuainega;
- Loputa pesuaine maha. Lase ööpäev kuivada;
- Kanna pinnale õhuke kiht Teknose WOODEX HARDWOOD OIL kõva puidu õli (Puumarketi tootevalikus saadaval nii pruun kui ka värvitu õli);
- Töötle pinda süstemaatiliselt. Kui kasutad toonitud õli, planeeri töökatkestused nii, et õlitad korraga ühe pinna ja jätkad pärast puhkust järgmise tervikliku pinnaga;
- Lase ööpäev kuivada.

 Alkuperä: puumarket.ee

Alkuperä: puumarket.ee
Soome värvitootja Teknose valikust leiad keskkonnasõbralikud puhastusvahendid ning ilmastikukindlad ja vastupidavad puiduõlid, mis annavad aiamööblile hõlpsasti värske välimuse. RENSA TERRACE terassipesu Väga efektiivne eeltöötlusaine puitterrassidele ja välimööblile enne nende puiduõliga töötlemist. WOODEX HARDWOOD OIL kõva puidu õli Lahusti baasil, puitu imenduv looduslik õli välimööbli ning piirdekonstruktsioonide kaitseks.

www.puumarket.ee

Lisätty: 07.06.2017

Puumarket AS

Puh.:
+372 679 1551
Osoite:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää