Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Milline TV-aluskapp sobib mängukonsoolile?

Mängukonsoolid jõuavad aina rohkematesse kodudesse ja seda olenemata leibkonna liikmete vanusest. Erinevate tootjate poolt pakutavad mängud on põnevad, mitmekülgsed, arendavad ning mitmeid mänge saab ka mitmekesi mängida. Tänu sellele on mängukonsoolid suurepäraseks meelelahutusvõimaluseks igas kodus - vanematele ja lastele ühekorraga.

Kuhu ostetud mängukonsool kodus paigutada?

Esmane variant on olemasolev telerilaud, millel on tõenäoliselt üks või kaks riiulit. Üllatusena võib aga tulla see, et mängukonsool nõuab oluliselt rohkem ruumi teleri all - ühest riiulist ei pruugi piisata. Ka puldid, mängud ning erinevad lisaseadmed nagu tantsumatt võivad vajada oluliselt ruumi lisaks konsoolile endale.

Hea TV-alus tagab piisavalt ruumi ja piisavalt õhku

Korralikult valitud TV-alus aitab aga ostetud mängukonsoolide eluiga pikendada, võideldes edukalt elektroonikavahendite ühe suurima vaenlasega – ülekuumenemisega.

Kindlasti on igaühel olemas kogemus sellest, et telefon läheb pika kasutamise järel soojaks. Sama kehtib ka muu elektroonika kohta – kasutamise ajal seadmed soojenevad ning mängukonsooli peale asjade asetamine ei ole hea mõte.

Planeeri telerialuse riiulid nii, et iga elektroonikavahend – mängukonsool, DVD mängija jne – saab omaette riiuli. Teise võimalusena vaata, et riiulid oleksid sedavõrd laiad, et kõik vajalikud seadmed mahuksid üksteise kõrvale. Ära unusta, et ruumi peaks jääma ka õhuvahetuseks.

Samal põhjusel on avatud riiulid paremad kui kapiuste taha suletud riiulid või mängukonsooli sahtlisse paigutamine.

TV sektsioon koos suure aluskapiga.  Alkuperä: unsplash.com

TV sektsioon koos suure aluskapiga. Alkuperä: unsplash.com

TV-aluskappi valides mõtle juhtmetele

Mängukonsoolidele mõeldud TV-aluskappi ostes oleks hea, kui sellel oleksid olemas mitmed avaused juhtmete jaoks. Tänu sellele jääb ka suure hulga elektroonika korral riiulitel olevast korrastatud ja ilus mulje - mitte ei riiva silma igalpool vedelevad, keerduvad ja lõpuks jalgu jäävad juhtmepuntrad.

Mugavuse osas oleks hea, kui valitud kappi mahuksid ka mitmed mängud hoiustamiseks. Kapi sahtlid tulevad kasuks aga siis, kui on vaja leida oma koht mängupultidele, kõrvaklappidele ja kõigele muule, mida on mängimiseks vaja. Digitaltrends.com lehel on samuti avaldatud hea ingliskeelne artikkel TV- aluse valimise teemal.

Ära unusta stiili

Materjali osas ei ole väga suurt vahet, milline TV-alus osta. Puidust, metallist, plastist, klaasist – kõik variandid sobivad ja valiku võid teha vastavalt sellele, milline on ülejäänud disain ning et TV-laud sobiks muu mööbliga.

Lõpetuseks ära unusta muidugi telerit ennast. Enamjaolt on iga TV-aluse juures ka info selle kohta, kui suur teler nende peale sobib - ära proovi mahutada suurt telerit väikese aluse peale.

Mängukonsooli ostes tundub nende paigutamine olevat viimane asi, mille pärast muretseda, kuid hea teleri alus teeb kõik vajaliku hästi kättesaadavaks ja see võib mängukogemusele üksjagu juurde anda.

Kui kõik vajalikud asjad on kergesti kättesaadavad, lihtsalt ärapandavad ja ruumi jagub nende kõrval ka hilisematele uuendustele, teenib valitud TV-aluskapp kenasti oma eesmärki.

Lisätty: 28.08.2018

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää